Erkend Taxateur Arnhem - Rheden

Wij zijn u graag van dienst bij het taxeren van uw woning ten behoeve van aankoop, een financiering, verbouwing of oversluiten van uw huidige hypotheek.

Onze taxateur is ingeschreven in het register van SCVM kamer Wonen te Den Haag onder nummer  09R1303SCVM. Ook zijn wij toegelaten tot het NWWI, het keurmerk voor de woningtaxaties.

Het NWWI heeft objectieve, betrouwbare taxatieproducten ontwikkeld. Taxateurs die aangesloten zijn bij het NWWI werken volgens een gestandaardiseerde methode. Alle uitgevoerde taxaties worden in een centrale database geregistreerd. Het NWWI controleert zowel de taxateurs als de taxaties zelf. Daarmee is de kwaliteit van een taxatie met het NWWI keurmerk gegarandeerd. Graag zijn wij u van dienst bij het verzorgen van een NWWI taxatierapport.

Wij zijn lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed (VBO), een brancheorganisatie van erkende vastgoedadviseurs en makelaars welke uw en onze belangen op een uitstekende wijze vertegenwoordigt.

Door dit lidmaatschap heeft U de zekerheid van een betrouwbare partner, gekwalificeerd personeel, duidelijke voorwaarden en een geavanceerd computer-uitwisselingssysteem met collega-makelaars.

Wij zorgen ervoor dat u het rapport binnen drie werkdagen na opname in huis heeft!

Wanneer u dus snel en vakkundig een taxatierapport van uw woning wil laten opstellen, dat wordt geaccepteerd door alle  Nederlandse financiĆ«le dienstverleners en de belastingdienst dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Wij gaan altijd zeer zorgvuldig om met deze gegevens. Meer hierover leest u in ons privacybeleid.