Aankoopmakelaar Arnhem - Rheden

Aankoopbegeleiding door een VBO aankoopmakelaar

Het kopen van een woning is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Daarom is het noodzakelijk een partij te hebben die u tijdens het gehele aankooptraject begeleidt. Droomhuis Makelaardij kan u deze begeleiding bieden.

Wat wij doen

Wij adviseren u over de waarde van de woning, de bouwkundige en juridische aspecten en de ontwikkelingen in de directe omgeving.
Het resultaat dat u van ons mag verwachten is de aankoop van uw woning te realiseren voor een scherpe prijs en tegen gunstige voorwaarden.

Droomhuis Makelaardij

Droomhuis heeft een jong en dynamisch team. Door onze persoonlijke benadering ontstaat er al gauw een ontspannen sfeer waardoor wij optimaal voor u kunnen functioneren.

Wij zijn lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed (VBO), een brancheorganisatie van erkende vastgoedadviseurs en makelaars welke uw en onze belangen op een uitstekende wijze vertegenwoordigt.
Door dit lidmaatschap heeft u de zekerheid van een betrouwbare partner, gekwalificeerd personeel, duidelijke voorwaarden en een geavanceerd computer-uitwisselingssysteem met collega-makelaars.

Contact aankoopmakelaar

U kunt onderstaand formulier vrijblijvend invullen om in contact te komen met een van onze aankoopmakelaars. De aankoopmakelaar zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanvraagformulier

Uw gegevens
Gegevens aan te kopen woning (indien bekend)